ELLIPAL 2.O: Noobs Review of the Stunning Hardware Wallet - A Cold Wallet review by SmartCash - ELLIPAL

ELLIPAL 2.O: Noobs-recensie van de verbluffende hardware-portemonnee - Een Cold Wallet-recensie door SmartCash

Zolang ik met cryptovaluta bezig ben, heb ik tot nu toe nog geen hardware wallet gehad. Ik heb onlangs de Ellipal 2.0 Hardware Wallet gekregen en deze laten personaliseren met het SmartCash-logo om te vieren dat ze SmartCash-ondersteuning integreren. Ik kijk er naar uit, maar ze ondersteunen al belangrijke bedrijven zoals BTC, een favoriet van mij, BCH en nog veel meer.

Ik vroeg me al af hoe dit werkt sinds ik het kreeg, dus ik heb me er verder in verdiept. Het apparaat zelf ziet eruit als een mobiele telefoon, maar bevat alleen de portemonneesoftware. Het wordt geadverteerd als de eerste air-gapped hardware portemonnee met QR-technologie als reden. Omdat QR-codes informatie op deze manier visueel opslaan, is er geen verbinding nodig om de benodigde informatie bekabeld of draadloos te delen. Ellipal beweert dat het veilig en gemakkelijk is en tot nu toe ben ik het daar mee eens.

Omdat dit mijn eerste ervaring met een hardware wallet was, was het vrij eenvoudig. De koude portemonnee slaat in principe alleen de privésleutels op en je gebruikt deze met de app om geld te beheren. Ik heb er al met succes een beetje bitcoin naartoe gestuurd dat ik tot nader order zal bewaren. Het apparaat zelf wordt geleverd met een oplaadsnoer, enkele stickers, gebruiksaanwijzingen en een kaartje waarop u het geheugensteuntje kunt bewaren voor het geval u uw apparaat kwijtraakt. De geheugenkaart werd apart geleverd (tegen aparte kosten) en kan worden geïnstalleerd door het achterpaneel van het apparaat te verwijderen.

Je kunt je apparaat ook zonder extra kosten personaliseren. Ik heb besloten om het mijne een SmartCash-thema te geven, maar je kunt je eigen foto uploaden zodat je deze aan de achterkant kunt toevoegen. Ik vind het ontwerp erg mooi geworden en het apparaat ziet er over het algemeen mooi strak uit.

Ik was een beetje bezorgd over de verzending, maar het kostte slechts 19 USD om van Hong Kong naar Mexico te verzenden en het kwam zonder problemen. Iedereen die in Mexico heeft gewoond, weet dat het niet altijd gemakkelijk is om de dingen te krijgen die je bestelt, dus het feit dat het zo snel en zonder problemen werd geleverd, was geweldig.

Vanuit het perspectief van een noob: niet slecht. Het was een gemakkelijke ervaring die niet veel moeilijker was dan het opzetten van een computer wanneer je die voor het eerst kreeg, of een ander apparaat, maar het heeft veel kracht omdat je met dat soort apparaat je eigen bank wordt. En nu weet ik dat ik een solide manier heb om crypto op te slaan, wat een groot probleem is.

Ik kijk uit naar de toekomst die voortkomt uit dit gebruiksvriendelijke apparaat en de integratie van SmartCash!

 

Overgenomen van: https://coinlance.com/2019/04/03/ellipal-2-o-noobs-review-of-the-stunning-hardware-wallet/

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.